Saturday, 24 October 2015

[Lyric] Silent siren - Alarm

Hello everyone~ Erika here
Finnaly Silent Siren new song has been Announced <3 <3
i was followed Suu-chan dkk Instagram and when they announced Silent siren want to realese new song, i can't wait any longer and felt so exited.

finnaly a few days ago "Alarm" was realese, you can also check their MV Here
and this is the lyric for all Silent siren lover around the world <3 <3
enjoy

Thursday, 22 October 2015

[ Review ] Ke Jepang Yuk x Twins at AFAID 2015

halo semuanya~ erika disini~
kali ini aku mau ngebahas tentang website mengenai Jepang yang lengkap dan menarik banget
 mungkin beberapa dari kalian ada yang udah pernah denger tentang web ini?
yup, bener banget nama webnya Ke Jepang Yuk

Friday, 16 October 2015

Erika goes to Hong Kong

halo semuanya~ erika disini..
di kesempatan kali ini aku ingin bercerita kembali tentang perjalananku ke Hong Kong >u<
beberapa bulan yang lalu aku sudah pernah menulis tentang perjalananku ke Hong Kong yang sudah kubagi menjadi 4 part, untuk lebih jelasnya kalian bisa cek disini <3
nah di postingan baru kali ini juga ngga kalah menariknya lohh~ #oh ya?. hehe aku harap kalian akan tetap setia untuk membacanya yaa


My Journey [ START ]

Friday, 9 October 2015

[ Review ] Hand and Body lotion - bali ratih

hello everyone~ erika here..
today i wanna post about my new hand and body lotion~ the brand called "bali ratih".
who's already know about this product??
bali ratih is a brand from Bali - Indonesia and now their products are become popular in my collage
one day, one of my classmate offering her products to us and to me, its my first time to see and try it.
the products have three kind of type:
1. Bodymist
2. Bodybutter
3. Hand and Body lotion

© 苺おの日
Maira Gall